Bana kötü davranan, sessiz asla muhabbet etmeyen yüzüme bile bakmayan market & bakkaların gözlerinin içine baka baka bir şeyler çalmayı çok seviyorum sizde de varmı böyle fanteziler
Hırsızlık fantezilerim yok da eskiden (5-14 yaşları arasında) mahalle butiklerinden takı çalmak bana aşırı zevk veriyordu. Her gün olmasa bile haftada 4-5 gün ayrı ayrı butiklerden çalardım takıları. Hani bir nedeni de yok kullanmıyordum, çaldıktan sonra direkt çöpe atıyordum. Kimse de fark etmiyordu nedense.. Ucube veledin tekiymisim herhalde
(05-09-2023, 03:49 PM)miuw yazdı: Hırsızlık fantezilerim yok da eskiden (5-14 yaşları arasında) mahalle butiklerinden takı çalmak bana aşırı zevk veriyordu. Her gün olmasa bile haftada 4-5 gün ayrı ayrı butiklerden çalardım takıları. Hani bir nedeni de yok kullanmıyordum, çaldıktan sonra direkt çöpe atıyordum. Kimse de fark etmiyordu nedense.. Ucube veledin tekiymisim herhalde
Yok ya sırf kötü bir şey yapmanın verdiği doğal zevk o ucubelik falan değil ben de küçükken aklımdaki sesleri susturamayıp ucubelikler yapıyordum. Şimdi söz dinliyor kafamdaki sesler xd
(05-09-2023, 03:49 PM)miuw yazdı: Hırsızlık fantezilerim yok da eskiden (5-14 yaşları arasında) mahalle butiklerinden takı çalmak bana aşırı zevk veriyordu. Her gün olmasa bile haftada 4-5 gün ayrı ayrı butiklerden çalardım takıları. Hani bir nedeni de yok kullanmıyordum, çaldıktan sonra direkt çöpe atıyordum. Kimse de fark etmiyordu nedense.. Ucube veledin tekiymisim herhalde
Yok ya sırf kötü bir şey yapmanın verdiği doğal zevk o ucubelik falan değil ben de küçükken aklımdaki sesleri susturamayıp ucubelikler yapıyordum. Şimdi söz dinliyor kafamdaki sesler xd
lise yıllarında rus bi arkadaşım vardı onunla çok iyi vurgunlar yapmıştık kıyafet takı(çakma takı) beleş mal yemek çok zevkli oluyodu ve şuan bile çocukla hala hırsızlık yapıyoruz
2000 TL den fazla çikolata çalmış kendi zamanında o çöktü 6 yada 7 sene önce migros a101 Türkiye nin her isimli marketinde çalmış bi ara kimlik çaldım
(05-08-2023, 09:32 PM)gword20 yazdı: Bana kötü davranan, sessiz asla muhabbet etmeyen yüzüme bile bakmayan market & bakkaların gözlerinin içine baka baka bir şeyler çalmayı çok seviyorum sizde de varmı böyle fanteziler
(05-08-2023, 09:32 PM)gword20 yazdı: Bana kötü davranan, sessiz asla muhabbet etmeyen yüzüme bile bakmayan market & bakkaların gözlerinin içine baka baka bir şeyler çalmayı çok seviyorum sizde de varmı böyle fanteziler
Poker kart çaldım kırtasiye de başımda tam 13 kamera vardı ve yakalnmadim sanırım gerçek bir illusionist olucam sizde öğrenin faydası var