07-09-2024, 06:53 PM
(06-11-2024, 08:34 AM)ZODİAC yazdı:(06-05-2023, 09:19 PM)Ttor yazdı: Selam Dostlar Ben Ttor. Uzun Yıllardır bu işlerdeyim sahte para dan veri tabanı satışına kadar bir çok faaliyet yapıyorum ilk başlarda benimde hedefim paraydı bi yerden sonra artık para dan daha çok güvenilir ticaret yapacak adam arar hale geldikTicaretlerimizde bu piyasada baya çevre edindik Ankaraya gitsekte kalacak dostumuz oldu edirneye karsa gitsekde kalacak dostumuz oldu. Neyse asıl diyeceğim Hacking, Sahtecilik vb. işlemler için ulaşabilirsiniz. Fİyatta anlaşırsak güzel ticaret yaparız. İstediğiniz herhangi bir işlem var ise yazın yine konuşulur anlaşılır dostlar.. Ödeme Olarak Kripto da var Papara da... Bazıları papara ödeme alıyorsa dolandırıcıdır kesin diyecektir bilen bilir bizi gerekirse ref kef de sağlarız.. Sağlıcakla...
SİLAH TİCARETİNE VAR MISIN ?
b sınıfı ehliyetle gidebileceğim bir araçla yapabiliyorsam ben varım profesyonellik içinde
Ticaretlerimizde bu piyasada baya çevre edindik Ankaraya gitsekte kalacak dostumuz oldu edirneye karsa gitsekde kalacak dostumuz oldu. Neyse asıl diyeceğim Hacking, Sahtecilik vb. işlemler için ulaşabilirsiniz. Fİyatta anlaşırsak güzel ticaret yaparız. İstediğiniz herhangi bir işlem var ise yazın yine konuşulur anlaşılır dostlar.. Ödeme Olarak Kripto da var Papara da... Bazıları papara ödeme alıyorsa dolandırıcıdır kesin diyecektir bilen bilir bizi gerekirse ref kef de sağlarız.. Sağlıcakla...